logo
امروز : دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۴۸
[ شناسه خبر : ۴۶۹۲۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون آموزش و پرورش ابهر خبر داد:

آغاز توزیع کتب درسی از شهریور ماه

آغاز-توزیع-کتب-درسی-از-شهریور-ماه
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان ابهر گفت: روند توزیع کتب درسی دانش‌آموزان از اوایل شهریور ماه به مدارس آغاز خواهد شد.

اسلام علیمردانی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: توزیع کتب درسی یکی از مراحل مهم و حیاتی در آغاز سال تحصیلی است که از اوایل شهریور ماه، این فرآیند به‌صورت رسمی آغاز و مسئولان آموزش و پرورش در تلاش‌اند تا این روند به بهترین شکل ممکن انجام شود.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه اهمیت توزیع به‌موقع کتب درسی بر هیچ‌کس پوشیده نیست، افزود: زیرا این موضوع می‌تواند تأثیر زیادی بر کیفیت آموزش و یادگیری دانش‌آموزان داشته باشد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان ابهر با اشاره به اینکه مدیران مدارس، معلمان و والدین باید با همکاری یکدیگر، فرآیند ثبت و توزیع کتب را تسهیل کنند، تصریح کرد: از مدیران مدارس درخواست داریم که با برنامه‌ریزی دقیق، نسبت به ثبت کتب درسی دانش‌آموزان اقدام کنند. 

وی با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی می‌تواند شامل تعیین زمان‌های مشخص برای ثبت نام و توزیع کتب، برگزاری جلسات توجیهی برای والدین و همچنین اطلاع‌رسانی مناسب درباره فرآیندها باشد، اظهار داشت: یکی از چالش‌های اصلی در این زمینه، تأخیر در ارسال کتب از سوی ناشران و توزیع‌کنندگان است. این تأخیر ممکن است باعث بروز مشکلاتی برای دانش‌آموزان و معلمان شود. به همین دلیل، لازم است که مدیران مدارس از قبل با ناشران هماهنگی‌های لازم را انجام دهند تا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری شود.

 علیمردانی وضعیت ثبت کتب درسی دانش‌آموزان را مطلوب عنوان کرد و گفت: با تلاش و اهتمام مدیران مدارس در ثبت کتب درسی دانش‌آموزان در وضعیت مطلوبی قرار داریم. 

وی افزود: از مدیران مدارس انتظار است با اهتمام قبلی نسبت به ثبت کتب درسی دانش‌آموزان پایه‌های اول و هفتم و همچنین دانش‌آموزان میان‌پایه اقدام و از موکول کردن ثبت کتب به روزهای آینده که با ازدحام مراجعه‌کننده به سامانه‌ها مواجه خواهند شد خودداری کنند‌‌.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر